Termékeink

Általános ismertető

A bőrök felhasználása sokrétű. Készítenek belőle bútort, ruházatot, lábbelit, táskát, övet, stb. Az eltérő felhasználás eltérő kikészítést igényel. Más a követelmény egy autókárpittal (dörzsállóság, UV fény), vagy egy kosztümnek való ruházati anyaggal szemben (nedvességgel szembeni védelem, színtartósság). A felhasználásnak megfelelően ezért többfajta kikészített bőrt árusítunk. (Lásd a galériát.) A bőrök alakja eltérő és szabálytalan, ezért azok méretét a gyárban fotocellás géppel lemérik, majd a pontos négyzetmétert a bőr hátuljára nyomják. Az anyagból ezért mi már nem vághatunk le! Az általunk forgalmazott bőrök a legnevesebb olaszországi gyárakból kerülnek ki. Az összes anyag beminősített és technikai specifikációval ellátott.

Autó bőr

Autó bőr

Bőr webáruházunkban nagy választékban találhatóak autóbőr alapanyagok. Forgalmazott termékeink egytől egyik kiváló minőségűek, felületük teljesen sima. A Ferrari bőröket a gyári színekben árusítjuk. A nagy raktárkészlet miatt rövid szállítási határidővel tudjuk teljesíteni a rendeléseket.

Beszállítónk az autó bőr mellett hajózás és a repülés céljára is gyárt bőrt. Érdeklődjön munkatársunknál.

Tovább

Bútor bőr

Bútor bőr

Méreténél fogva (4-5-6 m²/tábla) a bútoriparban szinte kizárólagosan marhabőrt használnak. Vastagsága a bútorbőrök esetén általában 0.9-1.2 mm. Van ennél vastagabb is, de az ár a vastagsággal arányosan növekszik és a kárpitosok által használt gépek is csak ritkán bírnak el ennél többet. Rengeteg színből tartunk állandó raktárkészletet!

Tovább

Könyvkötészet díszmű

Könyvkötészet díszmű

Könyvkötészethez használt kecske és juh nappa bőrök találhatóak webáruházunkban rengeteg színben és kivitelben.

A legszélesebb választékkal rendelkezünk növényi- és krómcserzésű juh, kecske és marhabőrökből nagy színválasztékban. Többek között egyszínű, antikolt, arany, ezüst, lakk, préselt, mintás darabokat is tartunk. Mivel itt nem a színenkénti nagy mennyiség a lényeg, igyekszünk rendkívül változatos kollekciót tartani, amit folyamatosan változtatunk.

Tovább

Öv bőr

Öv bőr

Öv alapanyagnak ideális, 2.8-3.5 mm vastagságú krupponált marhabőrök, 2 m²/tábla körüli méretben. Raktárkészletet tartunk fekete, sötétbarna és fehér színekben, valamint kis tételben egyéb színeket is. Szintén állandóan elérhető a rendkívül kedvező árú, bőrrostból készített, tökéletesen téglalap alakú, pontosan 2 m²-es és 3.2 mm vastagságú táblásított övbőr.

Tovább

Ruházati bőr

Ruházati bőr

Juh nappa, marha nappa (Vigilio) és írha több színben, állandó raktárkészleten. A juh nappa vastagsága 0.5 mm, ezért elsősorban női kabátokhoz, kosztümökhöz ajánljuk. Mérete 0.5-1.2 m2/tábla.

Marha nappából a híres Vigilio-t tartjuk, ami csak nálunk kapható. Egy tábla 5 m2 körüli. A legtöbb partnerünk ebből dolgozik!

Tovább

Cipő bőr

Cipő bőr

Cipőkészítésre alkalmas fél marhabőrök. Az olcsó stock-tól a növényi antikoltig megtalálhatóak a cipő bőrök árukínálatunban.

Több, mint 10 éve árusítjuk a méltán népszerű és kíváló minőségű Dheli nevű bőrünket, amelyet több színben tartunk raktáron.

Tovább

Táska, díszmű

Táska, díszmű

Marha és kecske bőrök rengeteg színben és mintával. A bőr alapanyagokon kívül, a gyártáshoz szükséges cérnák, csattok, kiegészítők és gépek is kaphatók webáruházunkban.

Tovább

Bőrápoló, bőrtisztító

Bőrápoló, bőrtisztító

A bőrápoló készlet 2 terméket tartalmaz, melyek alkalmasak a bőrbútorok szakszerű ápolásához.

Tovább

Bőripari gépek

Bőripari gépek

Kínálatunkban megtalálhatóak a bőripari gépek, úgy mint varrógépek, szabászgépek, asztalok stb.

Több száz gépünkről érdeklődjön munkatársainknál.

Tovább

Tehénszőr

Tehénszőr

A bőröket a marhák szőrét meghagyva készítik ki. Bútorra, táskára, cipőre, szőnyegre és belsőépítészati célokra alkalmasak.

Tovább

Vegyes:

Kilós bőrt is árusítunk vegyes színekben és anyagokban. Az aktuális raktárkészletről érdeklődjön elérhetőségeinken, vagy látogasson el üzletünkbe!